maanantai 27. huhtikuuta 2009

Alle kuukausi kauden ensimmäiseen kilpailuun!

Kyllä, alle kuukausi kilpailukauden alkuun.

Kausi alkaa 23.-24.5. Eurotour/SM-osakilpailulla Ruotsinpyhtään kuvankauniilla lennokkikentällä. Ruotsinpyhtäälle ensimmäistä matkaa harkitseville tiedoksi: paikalla on loistavat mahdollisuudet telttailuun, asuntovaunuiluun tai paikallisessa motellisssa yöpymiseen, onpa moni nukkunut kentällä omassa autossakin. Jos laji kiinnostaa, kannattaa tulla paikalle vaikka koko viikonlopuksi. F3B-harrastajat ovat rentoa porukkaa, ja mielellään neuvovat ja auttavat uusia harrastajia lajin alkuun.

Ilmat ovat suosineet lennätyksiä, ja viime viikonloppuna trimmattiinkin ahkerasti. Nyt alkaa kone olemaan trimmissä, joten voi aloittaa varsinaisen lennätysharjoittelun. Tulipa muutama "cosmos" hinauskin vahingossa tehtyä! Tilanteen tasoittamiseksi mentiin kuitenkin kaavalla mitä parempi hinaus, sitä huonompi ajo.

Nyt on menossa muuttoviikko ja harjoittelua jatketaan, kun koti on taas pystyssä.

maanantai 13. huhtikuuta 2009

Uusi F3B-blogi

Blogin tarkoituksena on edistää F3B-liidokkiharrastusta Suomessa. Blogi ei ole virallinen lajin tiedotuskanava, vaan yksityisen harrastajan puuhastelua lajin hyväksi. Ajatuksena on raportoida kilpailuiden tapahtumista, tuloksista sekä lajiin liittyvistä tapahtumista. Kuvia ja raporttia ilmestyy sivulle, kun kausi 2009 starttaa.

Kommentoikaa vapaasti!

The thought behind this blog is to advance F3B in Finland. This blog is not the official information channel of F3B; I am just one F3B enthusiast trying to make the sport more known and lure more people into the hobby. The purpose is to report on the competitions, results and events relating to the sport. There will be pics as soon as the season 2009 kicks off.

Please, feel free to comment!

Hyvää kevättä kaikille F3B:n ystäville - Sunny spring for all friends of F3B

Hyvää kevättä kaikille F3B:n ystäville - Sunny spring for all friends of F3B
Kova oli keväinen veto - Powerful spring towing (Kuva M.Höglund)