Aloitin rakentamisen tekemällä runkoon ja peräsimiin tulevia vanerisia pikkuosia ja peräsimien kuorien balsaytimiä. Näihin esivalmisteluihin ja kaupoissa juoksemiseen kului yllättävän paljon aikaa.
Aluksi muotit vahattiin huolellisesti, jotta laminoidut kappaleet saataisiin muoteista ehjänä irti. Seuraava työvaihe oli muottien maalaus UP-vorgelatilla. Muotit maalattiin perjantai iltana ja laminointi suoritettiin lauantain ja sunnuntain aikana.
Muotit maalattuna

Laminointi aloitettiin korkeusperäsimestä, pintalasi, hiilivahvikkeet, balsa ja sisälasi. Epoksihartsia kului erittäin vähän, ihmetyttää joidenkin ajatukset, kun haluavat hinta syistä käyttää polyesterihartsia lennokin rakentamisessa. Peräsimet säkkiin, imu päälle ja kuuden tunnin päästä reunojen leikkaus kun hartsi on vielä hieman pehmeää. Laskin, että koneen rakennuskustannuksista suurempi osa menee säkkien tiivistysnauhaan kun hartsiin.
Seuraavaksi peräsimiin hiihlisalot, tyvikaaret ja liitostappeja varten putket, liitosmössöa ja muotin puoliskot yhteen.
Peräsimet siistimistä vaille valmiit 24g kappale

Seuraavaksi laminoin kabiinin. Pintalasi, hiili, touvit ja sisälasi, kuivuminen normaalissa ilmanpaineessa

Kabiinin paino 6g
Sivuperäsimen rakenne oli hiilivahvikkeiden osalta hieman monimutkaisempi kun korkkarin, muuten menetelmät olivat samankaltaiset. Sisärakenne olikin aikaavievä ja monimutkainen, hyvä siitä kuitenkin tuli.

Sivarin paino kuvassa 57g

Nokka laminoitiin ylipainementelmällä. Aluksi pintalasi, kevlar, hiili ja touvit telattiin muotinpuoliskoihin. Muotti kiinni, sukka sisäään ja 1,5 bar ylipainetta (olisin laittanut enemmän, mutta sukka alkoi hieman vuotamaan). Vaikka laminaatti oli erittäin kuiva, muotin välistä jouksi paineen vaikutusesta ylimääräistä hartsia pois.

Nokan paino 53g ennen aukkojen leikkaamista