maanantai 11. huhtikuuta 2011

Uusi kausi, uudet kujeet

Moikka vaan kaikille!

Viime kausi meinasi loppua ennen kuin alkoikaan kaluston tuhoutumisen merkeissä. Siksipä tällä kaudella ajellaan ihan rauhassa vaan ja katsotaan kuinka äijän käy. Vältellään maata ja muita ilman reuna-alueita ja pidetään hauskaa vailla paineita.

Koneita on kolme, siimoja parisenkymmentä rullaa ja loggerikin löytyy. Kyllä näillä vehkeillä hyvän kauden saa aikaiseksi. Vielä kun oppisi käyttämään näitä vempaimia. Jänniä tilanteita tulee olemaan kun kaikki koneet ovat jossain määrin uusia. Kaksi pakkauutta ja yksi raskaan huollon läpikäynyt. Mutta on ne koneet kyllä aiemminkin taivaalle saatu, joten ei pitäisi olla ihan tekemätön paikka. Jännittäähän se tietysti näillä lentomäärillä.

Meikäläisen harjoittelu tulee olemaan vähäistä, mutta ei anneta sen estää lennätystä. Korkeintaan vähän häiritä. Mestarit ja muut kovemmat miehet menkööt menojaan, minä koitan pysyä touhussa mukana ja pitää kaluston ehjänä. Parhaani tietysti teen kun kilvanajosta on kuitenkin kyse, mutta turhia riskejä vältellen.

Että eipäs muuta kun rokkenroll itse kullekin ja ajetaan niin kovaa kun pystytään. Kukin omien kykyjensä mukaan. Pääsiäisenä nähdään reenien merkeissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyvää kevättä kaikille F3B:n ystäville - Sunny spring for all friends of F3B

Hyvää kevättä kaikille F3B:n ystäville - Sunny spring for all friends of F3B
Kova oli keväinen veto - Powerful spring towing (Kuva M.Höglund)